I år er året for den store vintersportferien!

April 23, 2017

Kanskje har du tenkt på dette i flere år. Kanskje har den fantastiske vinterturen blitt satt til side gang etter gang for en sommerferie som virker mye viktigere? Ikke i år! I år er året du kommer deg ut og opp. Enten det blir Alpene, Rocky Mountains eller Geilo – kom deg ut, det er på tide.

Det er nok kanskje enkelt å velge sommerferien fremfor en vintertur, rett og slett fordi det ofte er så kaldt her til lands uansett. Men ønsker man seg skikkelige utforløyper og vintersport på høyt nivå så er det absolutt verdt det å gi etter for impulsen. Og mulighetene er mange, her er det rett og slett kun fantasien (og kanskje budsjettet) som setter grensene. Har man ikke så mye tid, holder det kanskje med en skikkelig tur til Kvitfjell, mens har man et par uker å rutte med, er det kanskje Alpene eller Canada som gjelder. Ønsker du mer spesifikke reiseguider, så har VG laget en stor og omfattende reiseguide til Alpene.

Man kan jo også velge noe litt mer utradisjonelt og heller besøke Japans snøkledte topper. Det kan være vanskelig å velge, men heldigvis finnes det mange gode tips rundt omkring på nettet. Travelmarket er en av de største reisesidene i Norge, og her vil du garantert finne tips og råd til den perfekte vinterferien. Ikke minst vil du også kunne bestille ferien din her.

VG har også laget en skikkelig god oversikt over hva de ulike skistedene i Norge kan tilby når det kommer til ulike vintersportaktiviteter.

Har man ikke det største budsjettet er en ferie i Norge perfekt, ettersom man slipper unna de store kostnadene for flybilletter. Er man heldig kan man også finne billige overnattingsmuligheter i hytter ikke alt for langt unna bakkene.