Populære eventyrsdestinationer

July 7, 2013

 

Det er nok forskjellige meninger om hva som ville vært den beste destinasjonen for en eventyrsreise. Det er noen destinationer mange er enige om, som folk flest gjerne ville takket ja til å få oppleve iløpet av livet men det er også mange mindre kjente destinasjoner en kan dra til for å få sitt livs eventyr.

Det er kanskje mange som tviler på at det fortsatt finnes steder i verden som ikke er nedkjørt av turister og hotellkjeder, men de er der ute.

Patagonia er et av disse stedene, det har fortsatt status som et mystiskt sted i Sør-Amerika. Nærme både Chile og Argentina er denne regionen fortsatt vanskelig å komme seg frem til. Det ligger øst for Andesfjellene og Patagonia dekker de fire provinsene, Santa Cruz, Rio Negro, Chubut og Neuquèn. Det er hjemmet til massive isbreer, turkise elv og innsjøer og øygruppen Tierra del Fuego. En ny nasjonalpark er også på vei og skal åpne i 2015.

Et annet sted kanskje ikke så mange tenker på når en sier eventyrreise er Slovenia. Et lite land som er perfekt for de som like å være utendørs. Noe som må oppleves i dette landet er «hytte-til-hytte» vandring i de juliske Alpene. For de som liker rafting så kan også Slovenia tilby turkise elv som Emerald River som er kjent for nettopp dette.