Skieventyr

November 21, 2013

Nå nærmer julen seg med stormskritt, og gavehandelen er i full gang. Noen mennesker er det veldig lett å finne gaver til, andre skulle man tro har alt. De siste årene har det dukket opp mange bra alternativer til den tradisjonelle pakka under treet. Gaver som donasjoner til vedledige formål eller opplevelser er nå den store gavehiten blandt nordmenn.

nettsiden Youwish.no har de masse fine opplevelser for både store og små , for fartsentusiasten til matmomsen. Blandt annet har de en fantastisk opplevelse som passer perfekt på vinteren, nemlig Skikurs. Her vil man kunne lære om riktige skiteknikker med dyktige instruktører bare minutter unna Oslo sentrum.

Man vil lære seg både klassiske måter å stå på ski, samt hvordan bruke skøyteteknikker riktig så man får mest mulig glede ut av skituren sin, kurset blir holdt hele vinterhalvåret hvor fokuset blir lagt på at man skal bruke minst mulig energi for en lengst mulig tur så man får mest mulig glede ut av turen sin. Med små grupper på bare seks personer per sesjon så har man mange gode anledninger å spørre den pedagogiske instruktøren spørsmål under veis. Kurset er over to dager, på 90 minutter per dag. Dette er med andre ord en perfekt gave til han eller hun som nettopp har kjøpt seg nye ski, men også for de mer drevne i skisporet som kan lære seg å finjustere ferdighetene sine slik at man kan få enda større glede av denne eldgamle Norske vinter tradisjonen. Med en bratt lærekurve på dette kurset så vil man ha stor utnytte av det, og man lærer seg også viktige tendenser i sporet som gjør at man kan utvikle seg som skiløper i lang tid etter kurset har vært.

Skisporet som blir brukt ligger i den vakre delen av Oslo kommune, Bygdøy. Med åpne landskap og passe kuppert terreng er dette det perfekte avbrekket fra bystresset og få litt frisk luft i lungene. Her kan man ta med barn uten problemer. Skisporet er like ved fire veldig fine museer som Vikingskipmuseet, som nå har fått mye oppmerksomhet fra filmseerne etter storfilmen gåten Ragnarok. Heyerdals arv, Kon Tiki museet ligger også like i nærheten, samt Fram museet og Det Kulturhistoriske museum er også rett ved.

Youwish.no tilbyr gavekort på denne fantastiske muligheten, og du kan lese mer om dette her.
Følg med på hundrevis av andre fine gaver hos dem enten ved å bli med på deres nyhetsbrev eller sjekk ut Facebook-siden deres.